Återvinningsskåp

Hos oss på Jiwa kan du köpa ett svensktillverkat återvinningsskåp eller en återvinningsvagn. Vi har möjlighet att skräddarsy skåp efter dina önskemål. Återvinningsskåpet Samlaren är framtaget tillsammans med Renova. Det är ett innovativt skåp där du kan återvinna exempelvis batterier och elektronik.

JiWa Återvinningsskåp, två modeller

Återvinningsskåp med snett och platt tak.

Samlaren Återvinningsskåp

Insamling av elektronik mm

Återvinningsvagn

Insamling av elektronik mm

Stabilt återvinningsskåp

Söker du ett återvinningsskåp med en robust konstruktion erbjuder vi en modell som är ventilerad i både över- och underkant. Skåpet är uppdelat i två avdelningar. En avdelning är avsedd för hyllor och en för lysrör. Du har möjlighet att välja mellan platt tak och snedtak. Ytterligare en valmöjlighet är cylinderlås eller klinka för hänglås. Skåpet är svensktillverkat och lämpar sig väl för förvaring av exempelvis farligt avfall och elektronik.

Återvinningsvagn för enkla transporter

Hos oss hittar du även en återvinningsvagn som klarar transporter upp till 300 kg. Vagnen är enkel att transportera och har en förskjutning i taket där det finns plats för en GPS-puck. Under återvinningsvagnen finns en lyftvagnsockel som underlättar transport med gaffelvagn,

Vi vägleder dig rätt

Om du har några frågor kring ett återvinningsskåp eller en återvinningsvagn ska du inte tveka att kontakta oss. Vi har möjlighet att skräddarsy skåp efter er verksamhet. Välkommen med din förfrågan.